Ward Van Nieuwenbergh

Voor een aangename en leefbare gemeente. 

Ward Van Nieuwenbergh is sinds 2011 fiere inwoner van Asper. Ward werkt als hoofd administratie in een woonzorgcentrum en zet zich dagelijks in voor het welzijn van anderen.

Zijn nominatie als ‘persoonlijkheid van het jaar’ tijdens de Zorganders Award in 2018 toont aan dat zijn inzet ook gewaardeerd wordt ver buiten het woonzorgcentrum.

Ward behaalde zijn graduaat boekhouden aan de CVO De Avondschool en heeft een bijzondere interesse in niet alledaagse reizen waar veelal vrijwilligerswerk aan gekoppeld is .

Zo trok Ward begin dit jaar voor 3 weken naar Cuba om er te helpen aan de renovatie van een woonzorgcentrum in Santiago de Cuba.

De komende gemeenteraadsverkiezingen zijn voor Ward de eerste stappen in de Gaverse politiek. Samen met het ganse team wil hij zich inzetten voor een aangenaam en leefbaar Gavere, waar niet beton maar groen centraal staat. Een Gavere waar onder meer een doordacht mobiliteitsplan en een degelijke leef- en woonkwaliteit prioriteit zijn. Een Gavere waar iedere inwoner telt.